à la carte

KOUDE VOORGERECHTEN

Oesters (6) op ijs…………………………………………………………………………………15,00

Bordje gerookte zalm…………………………………………………………………………..16,00

Carpaccio van st-jacob……………………………………………………………………….. 13,50

Trio van garnaal………………………………………………………………………………….16,00

Salade van kreeft ………………………………………………………………………………..25,00

Zeevruchtenbordje………………………………………………………………………………18,00

Carpaccio van runds…………………………………………………………………………… 16,95

Steak tartaar……………………………………………………………………………………….13,00

Tapasbord (2 personen )………………………………………………………………………32,00


Warme voorgerechten

Scampi fritti……………………………………………………………………………………….15,00

Scampi met saus naar keuze………………………………………………………………..15,00

Kleine Kauter – armoricaine – room – lookroom – curryroom – geflambeerd – Charissa- van de chef – lookboter

Kaaskroketten…………………………………………………………………………………….12,00

Garnaalkroketten………………………………………………………………………………..16,00

St-Jakobsnootjes met truffelsaus en ham……………………………………………….15,00

Gegratineerde oesters………………………………………………………………………….16,00

Halve kreeft uit de oven……………………………………………………………………….26,00


KOUDE HOOFDGERECHTEN

Tartaar van runds “à la minute”……………………………………………………………22,95

Tomaat gevuld met grijze garnalen,cocktailsaus…………………………………….28,00

Kreeft “Belle Vue”……………………………………………………………………………….47,00


PASTAGERECHTEN

Pasta met scampi,spinazie en chorizo……………………………………………………24,50

Pasta met St-Jakobsnootjes………………………………………………………………….24,95

Pasta met kreeft………………………………………………………………………………… 48,00

Pasta met gamba aglio………………………………………………………………………….27,50

Pasta met zeevruchten…………………………………………………………………………26,00

Pasta met geitenkaas,noten,rucola en zongedroogde tomaten………………….18,00


VISGERECHTEN

Bouillabaisse met rouille……………………………………………………………………..29,00

Bouillabaisse met halve kreeft………………………………………………………………42,00

St-Jakobsnootjes met truffelsaus en ham………………………………………………26,95

Kreeft uit de oven………………………………………………………………………………..48,00

Gamba uit de oven………………………………………………………………………………27,50

Gegrilde gamba met tartaar………………………………………………………………….27,50

Scampi in lookboter…………………………………………………………………………….24,50

Scampi fritti met tartaar………………………………………………………………………24,50

Scampi met saus naar keuze…………………………………………………………………23,95

Kleine Kauter – armoricaine – curryroom – room – lookroom – geflambeerd – Charissa-van de chef

Gebakken zeetong met botersaus of tartaar……………………………………………36,00

Gebakken kabeljauw met tartaar…………………………………………………………..25,95

Kabeljauwhaasje met prei…………………………………………………………………….26,95

Tongscharrolletjes op Oostendse wijze………………………………………………….26,95

Vissersbord………………………………………………………………………………………..25,00

Gegratineerd vissersbord……………………………………………………………………..26,00

Gebakken zalmfilet met mousselinesaus………………………………………………..19,50

Zeevruchtenschotels op bestelling!! ook om mee te nemen

Pallet van koude zeevruchten……………………………………………………………….30,00

carpaccio van st-jacob – ongepelde garnalen – oesters – scampi – gamba – koningsgarnlen – krabbenpoten – mosselen – vongole

cocktailsaus – aioli – citroen – croûtons – brood – slaatje

met halve kreeft…………………………………………………………………………………..55,00

Pallet van warme zeevruchten………………………………………………………………35,00

gamba uit de oven – gegratineerde mosselen met look – gegratineerde oesters – gegrilde scampi – st-jacob met mousseline – inktvisringen fritti – vongole in peterseliesaus –

cocktailsaus – citroen – limoen – aioli – croûtons – gegrilde tomaat – rijst

met halve kreeft …………………………………………………………………………………60,00

 


VLEESGERECHTEN

Côte à l’os (2 personen)……………………………………………………………………….70,00

*Simmenthaler :mooi gemarmerd vlees.Heel pure smaak

Filet pure……………………………………………………………………………………………30,95

*Belgisch wit-blauw:arm aan vet,bevat bijna geen marmering

Steak………………………………………………………………………………………………….22,95

Sauzen: peperroomsaus :……………..2,50 champignonroom:……………………..3,00

bearnaisesaus:………………………………………………………………………………………3,50

Surf & turf (filet pure en scampi)………………………………………………………….33,00

Varkenshaasje met peperroomsaus……………………………………………………….21,95


NAGERECHTEN

Vanille-ijs…………………………………………………………………………………………….7,00

Dame blanche……………………………………………………………………………………….8,50

Café glacé……………………………………………………………………………………………..8,50

Coupe advocaat……………………………………………………………………………………..9,50

Coupe brésilienne………………………………………………………………………………….9,50

Slagroom………………………………………………………………………………………………1,00

Extra chocoladesaus……………………………………………………………………………….1,50

Chocolademoelleux met vanille-ijs………………………………………………………..10,00

Crême brûlée………………………………………………………………………………………..7,00

Tiramisu………………………………………………………………………………………………7,00

Chocolademousse…………………………………………………………………………………8,00

Soesjes gevuld met vanille-ijs en chocoladesaus……………………………………….9,50

Sorbet van aardbei………………………………………………………………………………..7,00

Citroentaartje……………………………………………………………………………………….7,00

Koffiekaart & borrels

Espresso………………………………………………………………………………………………2,50

Mokka………………………………………………………………………………………………… 2,50

Decafiné……………………………………………………………………………………………….2,50

Cappuccino…………………………………………………………………………………………..3,50

Latte macchiato…………………………………………………………………………………….3,50

Thee…………………………………………………………………………………………………….2,50

citroen – groene thee – kamille – munt – rozenbottel – natuur

Irisch – French – Italiaanse – Hasseltse koffie…………………………………………..8,50

Café de Paris ……………………………………………………………………………………….8,50

Cognac Rémy Martin VSOP…………………………………………………………………10,00

Cognac Martell……………………………………………………………………………………..7,00

Whisky J&B…………………………………………………………………………………………7,00

Whisky Johnny Walker…………………………………………………………………………7,00

Whisky The Glenlivet…………………………………………………………………………. 14,00

Amaretto Di Saronno…………………………………………………………………………….7,00

Grand Marnier……………………………………………………………………………………..7,00

Mandarine Napoleon…………………………………………………………………………….7,00

Cointreau……………………………………………………………………………………………..7,00

Limocello……………………………………………………………………………………………..7,00

Calvados………………………………………………………………………………………………7,00

Grappa…………………………………………………………………………………………………7,00