afhaalmenu feesten

Bestellen:

voor kerst te bestellen tot 19 december
voor oudejaar en nieuwjaar te bestellen tot 26 december 

bestellen kan op 016/ 72 09 44 of via het contactformulier 

Afhalen:

op 24 en 31 december tussen 14,00 en 18,00 uur

op 25 december en 1 januari tussen 10:30 uur en 11:30 uur

Kerst afhaalmenu

€52,00

verkrijgbaar op 24 en 25 december 

Bordje met fijne vleeswaren

&

Gebakken schelvishaasje met vongole

&

Kalkoenfilet “Fine Champagne” met groentjes en kroketten

&

Brownie met sorbet

 
 

Nieuwjaar afhaalmenu

€ 60,00

verkrijgbaar op 1 januari 

Cannelloni met steak tartaar 

&

St- jacobsnootjes met rode curry 

&

Hertenfilet met zwarte looksaus , winterse groenten en gratin 

&

Tiramisu met witte chocolade 

A la carte gerechten

Beperkte à la carte mogelijk op 24/25 december en op 1 januari 

Hapjes bij uw aperitief

oester met avocadocréme                                3,00

gevuld eitje.                                                                1,50

carpaccio van st- jacob met kiwi          3,5 / stuk

mini kaaskroketje                                         0,30 / stuk

mini garnaalkroket                                       0,50/ stuk

 

Koude voorgerechten

6 stuks oesters                                                                14,00

Carpaccio van runds met truffelolie                   12,00

Tataki van runds                                                             13,00

Ham met meloen                                                          12,00

Bordje gerookte zalm met toastjes                      15,00

Garnalencocktail                                                           13,00

Tataki van tonijn                                                               15,00

Kreeftensalade                                                                  25,00

 

warme voorgerechten

Scampi armoricaine                                                                                12,00

Gegratineerde visschelp                                                                        12,00

St- jacobsnootjes met garnalen en kruidenmousseline    14,00

Halve kreeft uit de oven                                                                      25,00

Gegratineerde oesters                                                                          16,00

Gamba uit de oven met tartaar                                                        15,00

hoofdgerechten

Varkenshaasje met peperroomsaus en kroketjes 20,00

Hertenfilet met peperroom en gratin 30,00

Gegrilde gamba ’s met slaatje en rijst 28,00

Scampi van de chef , curryroom of kleine kauter 22,00

Côte à l os met sla,tomaten en mayonaise,
aardappel in de schil 66,00 voor 2 personen 

Zalmfilet met mousseline en puree  20,00

 

nagerechten

Chocolademousse 6,00

Tiramisu 6,00

Trio van nagerechtjes 8,00

De Kleine Kauter



Designed by Sinthaesia