Weekendmenu

Afhaalmenu moederdag : 8 en 9 mei

Cocktail van garnalen

of

Rundscarpaccio met truffelolie

&

extra gang : Tongschar met spinazie en garnaalsaus

&

Gebakken kabeljauw met asperges ,mousseline en puree

of

Lamsfilet met wokgroenten en gratin

&

Aardbeien met banketbakkerscrème en amandelbiscuit

3 gangen : €39,00

4 gangen : €49,00 ( met tongschar )

 

TAPASMENU : €59,00 per persoon(6 gangen menu)

*OESTER/ avocadocrème/ cres

*TARTAAR VAN RUNDS / ei/ mosterd/ tabasco

*KONINGSGARNALEN / basilicumolie/ komkommer / tomaat

*KABELJAUW / asperge/ mousseline/ garnalen/ puree

*LAMSFILET / graanmosterd/ gratin/ mini groentjes

*AARDBEIEN / amandelbiscuit/ banketbakkersroom

&&&

A la carte gerechten:

Voorgerechten:

Ham met meloen……………………………………………….12,00

Cocktail van grijze garnalen………………………………..14,00

Carpaccio van runds met truffelolie……………………..12,00

Oesters (6)…………………………………………………………12,00

Scampi armoricaine…………………………………………….12,00

Hoofdgerechten:

Kabeljauw met asperges, mousseline en puree………28,00

Tomaat garnaal met brood………………………………….25,00

Kreeft “Belle Vue” met brood………………………………44,00

Kreeft uit de oven met rijst………………………………….44,00

Varkenshaasje met peperroom en kroketjes………….20,00

Lamsfilet met graanmosterd ,wokgroenten en gratin..23,00

Scampi met currysaus en  rijst of brood………………..22,00

Gamba gegrild met tartaar,slaatje en rijst ……………..25,00

Nagerechten:

Chocolademousse………………………………………………7,00

Amandelbiscuit met aardbeien……………………………9,00

Af te halen : zaterdag 8 mei :van 16:00 tot 17:00 uur

zondag 9 mei: van 10:30 tot 11:30

Bestellen: via mail: dekleinekauter@hotmail.com

GSM Davy Vandecauter:0476 89 49 06 via messenger

Bestellen kan tot 3 mei