Weekendmenu

Wij zijn open op 25 en 26 december met enkel menu.

Wij zijn open op 1 en 2 januari met enkel menu.

afhaalgerechten

op 24 december tussen 16:00 en 18:30 uur

op 25 en 26 december tussen 10:30 en 11:30 uur

op 31 december tussen 16:00 en 18:30

op 1 en 2 januari tussen 10:30 en 11:30 uur

Kerstmenu : €52,00

Waaier van koude voorgerechten

&

Gebakken zeebaarsfilet met zuiderse tinten

&

Parelhoenfilet”Fine Champagne” met kroketjes

&

Eclair gevuld met hazelnootcréme en sorbet van cassis

&&&

 

Nieuwjaarsmenu:€ 52,00 met hert in plaats van varkenshaasje €60,00

Cannelloni van komkommer met gerookte zalm

&

Gamba,mosselen en st-jacob à la nage

&

Varkenshaasje of hertenfilet met winterse groenten en gratin

&

surprise bord ( chocolademousse, citroenmousse, panna cotta ,…

&&&

Afhaalgerechten:

kerstmenu (zonder sorbet ) €50,00

nieuwjaarsmenu (ook verkrijgbaar in afhaal op 31 december)€50,00

met hert in plaats van varkenshaasje €58,00

Afhaal à la carte:

5 hapjes …………………………………………………………………..12,00

VOORGERECHTEN:

Oesters op ijs (6)……………………………………………………….12,00

Kreeftencocktail………………………………………………………..22,00

Garnalencocktail………………………………………………………14,00

Cannelloni van komkommer met gerookte zalm………….14,00

Assortiment van koude voorgerechten……………………….15,00

Carpaccio van runds met truffelolie……………………………12,00

 

Scampi van de chef……………………………………………………12,00

St- jacob , mosselen en gamba à la nage………………………14,00

Gegratineerde oesters…………………………………………………14,00

Halve kreeft uit de oven……………………………………………..23,00

bij de voorgerechten is brood inbegrepen

HOOFDGERECHTEN:

Parelhoenfilet “Fine Champagne”……………………………………………20,00

Hertenfilet met winterse groenten en pepersaus………………………28,00

Varkenshaasje met peperroomsaus…………………………………………20,00

Kabeljauwfilet met preisaus en puree……………………………………..25,00

Scampi armoricaine……………………………………………………………….22,00

Gamba gegrild met tartaar en slaatje………………………………………..25,00

Kreeft “Belle vue”…………………………………………………………………….44,00

Kreeft uit de oven ……………………………………………………………………45,00

Bouillabaisse met halve kreeft en aardappelen…………………………….42,00

Bij de hoofdgerechten zijn kroketten inbegrepen tenzij anders vermeld.

NAGERECHTEN:

Chocolademousse………………………………………………………………6,00

Tiramisu……………………………………………………………………………6,00

Eclair met hazelnootcréme…………………………………………………..7,00

KINDERMENU:€16,00

Tomatensoep met balletjes

&

Koninginnehapje met frietjes

&

Chocolademousse